Cu un istoric de creditare curat, obtii credite preferentiale

Economia de astăzi, societatea în care trăim funcționează și este conturată de liniile de creditare. Dacă dorești să obții un credit ipotecar sau un împrumut de nevoi personale - vei avea nevoie de un creditor care să iti acorde un credit.

De asemenea, va trebui să fii de incredere in ochii creditorului ca sa obtii acel credit. Solvabilitatea ta este definită de scorul tău de credit și este cheia vieții tale financiare. Un istoric de creditare bun poate fi un detaliu care determină dacă obții un credit ipotecar, un împrumut auto sau un împrumut rapid de nevoi personale. Istoricul de creditare inexistent sau prost, pe de altă parte, va face dificilă obținerea unui card de credit cu o rată scăzută a dobânzii și va fi mult mai dificil si mai scump să împrumuți bani în orice scop.

Pentru a accesa noi servicii si produse financiare un istoric de credit curat este cheia succesului.

De ce este important sa ai istoric de credit curat:

  • atunci cand ai un istoric de creditare bun, creditorii sunt mai predispusi sa iti aprobe cererile de credit. Asta inseamna ca atunci cand aplici pentru un credit ai sanse sa beneficiezi de un proces de aprobare rapida.
  • ai acces la mai multe produse de creditare in conditii avantajoase (ex: linii de credit preaprobate, card de credit etc.)
  • rate preferentiale la credite
  • fara istoric de credit, ofertele sunt mult mai limitate si cu dobanzi mai mari
  • dacă printre primele oferte de credit se află şi o linie de credit, va fi un pas bun în construirea istoricului tău de credit.

Nu doar istoricul negativ îți afectează scorul de credit, ci și lipsa lui! Persoanele care nu au un istoric de creditare reprezintă o categorie cu un risc sporit de neplată pentru majoritatea organizaţiilor de credit. Băncile şi IFN-urile nu pot fi sigure că aceste persoane reprezintă clienţi stabili şi că merită încredere. Anumite instituţii de creditare vor refuza aceşti clienţi – o astfel de abordare intră în planul lor de mitigare a riscurilor.

Dacă nu ai un istoric la Biroul de Credit, ți-l poți crea foarte ușor, prin accesarea unui împrumut rapid, pe care să-l rambursezi la timp, conform calendarului de rambursare agreat de comun acord.

Iată cum poți face asta: intră pe www.ontopay.ro și solicită creditul ușor cu 0% dobândă pe 30 de zile. Poți împrumuta până la 2.000 de lei, simplu și rapid, 100% online iar în 2 ore ai banii în cont.