Siguranța și confortul familiei tale sunt esențiale în orice moment al anului, dar ce faci atunci când sezonul rece te găsește nepregătit? Poți alege să apelezi la un Credit Simplu.

Citește mai mult .....

Pregătirea locuinței pentru sezonul rece cu ajutorul unui Credit Simplu


Un credit de nevoie personale poate fi folosit în mai multe direcții, nu doar pentru achiziționarea unor produse pe care ni le dorim (mașină, telefon, etc.). Acesta poate fi utilizat pentru dezvoltarea noastră profesională, utilizând creditul pentru a ne perfecționa pe domeniul pe care lucrăm sau chiar pentru a învăța un domeniu nou. Astfel, putem avansa mai rapid în carieră și să trecem mai ușor peste inflație.

Citește mai mult .....

Reconversia profesională – investește în tine!


Avantajele acestor produse financiare facile i-au determinat pe mulți să apeleze la ele, mai ales atunci când se găseau într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Creditele rapide pe termen scurt sunt produse care la prima vedere sunt menite să acopere un gol financiar din buzunarul clientului.

Citește mai mult .....

Avantajele și dezavantajele unui împrumut pe termen scurt


Cum te poate ajuta un calculator de rate în alegerea unui credit potrivit pentru nevoile tale?

Citește mai mult .....

Calculatorul de rate


Pentru a putea prezenta diferențele dintre un card de debit și unul de credit, este important să știm ce reprezintă fiecare tip de card în parte și ce rol are. Cardul de debit este un instrument de plată, atașat unui cont curent, prin intermediul căruia poți face tranzacții în limita banilor proprii, disponibili în contul respectiv. De regulă, acest card poate fi privit și drept un mijloc de încasare a veniturilor lunare, deoarece acesta devine util atunci când fie ești student, elev și primești o bursă, fie ești angajat sau dispui de un anumit tip de pensie.

Citește mai mult .....

Cardul de credit vs cardul de debit. Care sunt avantajele fiecăruia?


Cererea dumneavoastră de împrumut a fost respinsă? Sunt o mulțime de oameni pe care îi puteți găsi în fața instituțiilor financiare cu cererea de împrumut refuzată. Dacă vreți să știți motivele refuzului și cum puteți evita acest lucru, citiți în continuare acest articol și asigurați-vă că înainte să depuneți cererea de credit, întruniți toate aceste aspecte.

Citește mai mult .....

Cele mai întâlnite motive pentru care cererile de creditare nu sunt aprobate


Lipsa banilor este o problemă care poate provoca și mai multe neplăceri dacă nu este gestionată corect. Este un lucru extrem de incomod să vorbești despre asta, dar cu siguranță te-ai aflat și tu în situații aemănătoare în care ai avut crize financiare și ai căutat bani cu disperare. Chiar dacă prietenii par a-ți fi la îndemână, astăzi îți vom prezenta câteva motive pentru care nu merită să faci acest lucru.

Citește mai mult .....

Motive pentru care să nu împrumuți bani de la prieteni


Bugetul personal este printre cele mai importante concepte ale finanțelor private. Într-un buget personal sunt identificate toate sursele de venit și cheltuieli.

Citește mai mult .....

Administrarea eficientă a bugetului cu ajutorul unui credit


Un credit rapid este un împrumut care se poate obține urgent. Nu există un alt tip de credit care să se poată obține într-un timp atât de scurt și cu documente într-un număr atât de mic, precum creditele rapide online. Nicio bancă nu va fi la fel de promptă în acordarea unui împrumut. De aceea, un credit rapid online este cea mai bună soluție dacă vă raportați la timpul în care puteți primi banii și chiar la suma pe care o puteți împrumuta.

Citește mai mult .....

Factori de luat în calcul la alegerea unui credit rapid


Fiecare dintre noi ne-am regăsit în situația de a a avea nevoie de un credit, fie că este vorba de un împrumut ipotecar sau un credit pe termen scurt. Apar astfel întrebări cu privire la ce credit mi se potrivește și corespunde cel mai bine nevoilor mele.

Citește mai mult .....

Ce este un broker de credite și cum obținem un credit adaptat nevoilor noastre?


Codebitorul este persoana care te ajută să împrumuți suma de care ai nevoie în cazul în care venitul tău este prea mic pentru a accesa un credit. În cazul acesta, poți cumula veniturile tale cu cele ale soției/soțului ori cu cele ale rudelor de gradul I, astfel aceștia vor avea calitatea de coplătitor la creditul luat. Acesta trebuie să îndeplinească aceleași condiții de eligibilitate ca și tine.

Citește mai mult .....

Ce este codebitorul și ce obligații are?


Situațiile neprevăzute în care ai nevoie urgent de bani, nu ocolesc pe nimeni. Chiar dacă ai un venit lunar stabil iar tu ești o persoană organizată, aceste situații pot îngreuna traiul de la o lună la alta. Cheltuielile neprevăzute pot veni constant iar tu să nu mai poți să le faci față.

Citește mai mult .....

Cum să nu rămâi fără bani înainte de salariu cu ajutorul unui credit simplu?


Capcanele unui credit pot fi discrete și dificil de detectat, dar este important să fim conștienți de acestea înainte de a lua un credit pentru a evita surprize neplăcute în viitor.

Citește mai mult .....

Capcanele accesării unui credit


Economia de astăzi, societatea în care trăim funcționează și este conturată de liniile de creditare. Dacă dorești să obții un credit ipotecar sau un împrumut de nevoi personale - vei avea nevoie de un creditor care să iti acorde un credit.

Citește mai mult .....

Cu un istoric de creditare curat, obtii credite preferentiale


Educația financiară este fără doar și poate necesară pentru oricine, indiferent de vârstă - te ajută să faci alegeri bine informate și încurajează un comportament financiar responsabil.

Citește mai mult .....

Educația Financiară – Cât de utilă este pe timp de criză?