Ontopay IFN S.A. – soluții simple de creditare

Înființată în septembrie 2021, ONTOPAY IFN S.A. este o instituție financiară nebancară, oferind soluții de creditare destinate satisfacerii nevoilor de finanțare a persoanelor fizice. Compania este înscrisă în Registrul General al Băncii Naționale cu nr. RG-PJR-41-110372/ 03.02.2022.

Acționarii Ontopay IFN S.A. au o vastă experiență financiară și o reputație ireproșabilă. Totul a început în 1957 cu industria textilă, apoi în 1986 cu dezvoltarea de lanțuri de magazine internaționale, culminând în 2002 cu achiziționarea unei bănci. Combinând dorința extraordinară de a reuși cu experiența antreprenorială acumulată în domeniul producției și în sectorul financiar-bancar, acționarii companiei îmbină cu succes cele două realități, oferind în prezent produse digitalizate 100%, adaptându-se în fiecare zi la cerintele pieței.

Acționarii Ontopay IFN S.A. au luat hotărârea de a dezvolta activitatea de creditare pe teritoriul României, având în vedere nevoile de finanțare ale clienților, concepând produse și servicii digitalizate, adaptate nevoilor clienților.

Ontopay IFN S.A., cu sediul în București, oferă clienților suportul necesar și încuranjează adoptarea unui comportament financiar responsabil prin alegeri bine informate.

Am investit și vom continua să investim în tehnologie superioară care creează o experiență digitală ușor de utilizat.

Clienții noștri pot acccesa o gamă variată de produse de creditare, începând cu produsul “Credit Ușor” sau “Linia de Credit” pentru cheltuieli neprevăzute.

De asemenea, mai avem în portofoliu încă două produse de creditare pentru nevoi personale, “Credit pe termen scurt” și “Credit pe termen lung”, produse ce se adresează clienților noștri ce intenționează să dezvolte proiecte personale.

Misiunea Ontopay IFN S.A.

Misiunea noastră este de a oferi soluții simple și eficiente persoanelor fizice care accesează produsele OnToPay, garantând împrumuturi într-un mod corect și 100% transparent. Produsele OnToPay sunt gândite astfel încât să poată fi accesate de toate categoriile de persoane, inclusiv de cei cu venituri reduse sau de tineri aflați la început de drum. În acest fel, ne dorim să contribuim la satisfacerea nevoilor clientului prin îmbunătățirea condițiilor de trai și atingerea obiectivelor personale.

Ontopay IFN S.A. se adaptează în funcție de cerințele si necesitățile clienților, fiind dedicați conceptului de simplitate și eficiență.

Ne angajăm să asigurăm clienților noștri cea mai bună experiență de creditare. Securitatea informațiilor este esențială, de aceea luăm în permanență măsuri care oferă clienților noștri cele mai bune instrumente digitale pentru gestionarea tranzacțiilor financiare în siguranță.

Abordarea noastră unică ne permite să oferim rapid soluțiile potrivite nevoilor tale financiare.

Ne dorim să devenim un sprijin real în gestionarea responsabilă a resurselor financiare personale, astfel încât să ai mai multă siguranță și libertate în alegeri.

Cu prioritate, scopul nostru este de a dezvolta parteneriate de lungă durată, bazate pe încredere, împreună cu clienții noștri, pentru ca ei să poată apela la serviciile noastre oricând este nevoie.

Managementul Companiei

Managementul OnToPay își propune să promoveze succesul pe termen lung al Grupului, să ofere o valoare durabilă, promovând o cultură a deschiderii și a inovației.

Viziunea antreprenorială a managementului companiei se bazează pe tehnologie, fiind tot timpul la curent cu ultimele noutăți în materie de digitalizare, în timp ce viziunea financiară se bazează pe gestionarea corectă și eficientă a resurselor.

Prin integrarea celor două viziuni, Managementul OnToPay privește către viitor cu optimism și certitudinea lucrurilor bine făcute.

Succesul companiei este asigurat de către o echipă dinamică, inovativă și dedicată. Îți oferim tot suportul de care ai nevoie pentru siguranța ta financiară și pentru un viitor mai bun.

Alexandru Adrian Vișan

Director General
+40 21 316 09 55 office@ontopay.ro

Ranieri Innocenti

Director General Adjunct
+40 21 316 09 55 office@ontopay.ro

Maria Vittoria Innocenti

Director Marketing
+40 21 316 09 55 office@ontopay.ro

Adriana Maxim

Director Risc
+40 21 316 09 55 office@ontopay.ro

Gabriela Gina Tone

Director Dezvoltare Rețea Parteneriate
+40 21 316 09 55 office@ontopay.ro